BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Και επειδή είδαμε αρκετές αντιδράσεις,βρισίδια τσακωμούς,επικροτήσεις,αποφασίσαμε να κάνουμε και 2ο άρθρο..(όχι οτι θα σταματούσαμε φυσικά...) εκφράσεις όπως:


Natasou
pithanon oi palioi k klassikoi.....arxisan pali oi idies vlakeies..............


nikol_aka_ang
den antilego, alla bare8ika re Rak, ka8e fora tis idies mlks. as kra3ei k mena. suni8isa..ppff..”


ronaldo 7
Λοιπον "κύριε" πούτσα μπλε
Εχεις δικαιωμα να γράφεις ότι θέλεις στο Blog σου για όποιον θες αλλα εμένα μου τιν σπάει που δεν έχεις τα αρχίδια να πεις ποιος εισαι, αν έλεγες το όνομα σου ισώς σε λέγαν αγενη,τωρα θεωρήσε ένας κομπλεξικος,δειλός και διπρόσωπος που δεν έχει με τι να ασχολείτε και το μόνο που ξέρει να κάνει να στεναχωρεί άλλους”


KonKon
Ο χρήστης * JOJOC λέει:
*pane kai pec tuc
*oti tic kavlec tic pernane me allo tropo... k oxi na ka8ontai na kutcoolevun atoma pu ainun cto ka8e site
*.
*kai
*"bb"
*NA PANE CTO DIAOLO OLOI TUC
Και κάτι από μένα, δουλειά σας δεν είναι να κάθεστε και να μπλέκεστε στα προσωπικά των άλλων και μετά να τα κουτσομπολεύτε κιόλας ΙΔΙΩΣ όταν δεν ισχύουν. Το zino ΔΕΝ είναι τέτοιο site, όπως λέει και ο Guardian πιο κάτω έχουν ξανασυμβεί τέτοια περιστατικά επειδή κάποια μαλακιστήρια παν και τα βγάζουν όλα στην φόρα. Και εσύ που έκανες fake account για να τα πεις όλα αυτά αν είχες τα ΑΡΧΙΔΙΑ και τα ΚΟΤΣΙΑ θα τα έλεγες απ' το κανονικό σου account, κρίμα όμως που δεν τα 'χεις, πολύ κρίμα. Δεν ξέρω ποιος/α μπορεί είσαι αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι είσαι ΠΟΛΥ μεγάλος μαλάκας


Kάποια απο τα στοιχεία που λάβαμε και για εσάς μπορεί να βγουν παραέξω,οπότε προσοχή.

natasou ένα έχω να πω:
οι παλιοί είναι καλοί αλλά οι νέοι είναι πιο ωραίοι...

Όσον αφορά την κυρία “Nikol_aka_ang” που «φλερτάρει» με το κράξιμο, νομίζει οτι φοβόμαστε?Πριν λίγο καιρό το έπαιξε «θιγμένη» και έφυγε απο το zino  αλλά τώρα θέλησε να μας εντυπωσιάσει με την επάνοδό της...Αυτά δεν περνάνε εδώ κυρία μου...Βγες σε κανένα παράθυρο στο  star, εκεί ίσως ακουστείς...


Επιπλέον ο κύριος “ronaldo7” που προσπαθεί χυδαιολογώντας να φανεί «άντρας» καλό είναι να ηρεμήσει και να μάθει πρώτα να κρίνει τις επιλογές του και μετά να σχολιάζει τους άλλους.
Δεν έχουμε δει λίγα και απο εσένα κατα καιρούς.


Για την Ζωή δεν χρειάζεται να πούμε κάτι...μόνο και μόνο η αντίδραση της απλά έπεισε και τους τελευταίους που έιχαν την παραμικρή αμφιβολία να πιστέψουν στα λεγόμενα του «Μπλέ Πουλιού».
Όσο αφορά τις καύλες μας, εμείς τις περνάμε με αυτο τον τρόπο....εν αντιθέσει με εσένα που τις περνάς με στοματικό απο τα 13 σου. ;)


Η αγαπητή ΚonKon  που βρίζει και υπερασπίζεται τόσο φανατικά και συγκινητικά την φίλια της με την Ζωή(απο το επόμενο τεύχος σκέφτομαι να μοιράζω χαρτομάντηλα) καλό θα ήταν να είναι ενήμερη οτι γνωρίζουμε απο που πηγάζει όλη αυτη η «πλασματική» συμπεριφορά...αλλά επειδή θέλουμε να κρατήσουμε το ενδιαφέρον σας ζωντανό θα σας το αποκαλύψουμε σε επόμενο άρθρο που θα κυκλοφορήσει ΣΥΝΤΟΜΑ.....


Με αγάπη και εκτίμηση.....«Μπλέ Πουλί»

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Υπάρχουν πολλά μυστικά που κρύβονται σε αυτόν τον περίεργο κοινωνικό ιστότοπο γνωστό και ως zino. Πολλά μυστικά που όμως δε θα αργήσουν να αποκαλυφθούν απο το μπλέ πουλί μας, που μας δίνει πολλές πληροφορίες, κάθε μέρα,σχετικά με πολλούς χρήστες του zino!

Aς αρχίσουμε με την Ζωή, ή αλλιως tzotzaki, ή αλλιώς spiderman ή jojoc (ναι! η αλλαγή account κάθε μήνα είναι πολύ trendy) δεν είναι τελικά και τόσο αθώα όσο θέλει να δείξει. Άλλωστε πόσο αθώα μπορεί να είναι κάποια η οποία θελημένα ξεκίνησε την "ερωτική" της ζωή σε μια αρκετά μικρή ηλικία.Ξέρω, ξέρω εδώ οι φίλοι της προαναφερθείσας θα τραπούν σε λιθοβολισμό, πριν απο αυτό έχουμε να δηλώσουμε πως η σεξουαλικότητα του καθένα,και οι ενέργειες στο κρεβάτι του ειναι ένα θέμα που απασχολεί κατα κόρον τους χρήστες του zino οπότε σαφώς δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο να περάσει 'ετσι...

Και τώρα ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε,η ώρα της νυχτερίδας...(καημένε batman που να ήξερες ποιές δυσφιμίζουν το όνομα σου).Το κορίτσι αυτό που έγινε "διάσημο" στους χρήστες του zino και όχι μόνο, για την σεξουαλικότητα του, αλλά και για τις συμπεριφορές του μέσα σε "zinoπαρέες".Φαινομενικά είναι κορίτσι της εποχής μας,με την semi_emo προσωπικότητα, που προσπαθεί να προσελκύσει τα βλέμματα πάνω του.Εκ πρώτης γνωριμίας φαίνεται σαν ένα άτομο που απλά θέλει να αναδείξει τον εαυτό του με κάθε μέσο( ό,τι δηλαδή κάνουν τα κορίτσια της εποχής μας πλέον).Στη δεύτερη γνωριμία όμως είναι το σημείο που αλλάζουν κάποια δεδομένα.Η χρήση ναρκωτικών δεν είναι τόσο κακή όσο διατηρείς αυτην τη συνήθεια για τον εαυτό σου.Όταν όμως παρακινείς και άλλους να το δοκιμάσουν,κατα τη γνώμη μας,ειναι κατακριτέο,άξιο κραξίματος και όχι μόνο.

Θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι κάποια αγόρια,χρήστες του ΖΙΝΟ, μας έχουν μπερδέψει αρκετά με την σεξουαλικότητα τους.Δεν είναι λίγοι αυτοί που μεν καταχωρήμενοι σαν "Straight" δεν διστάζουν να "ψάξουν γκόμενο" μέσα στο ΖΙΝΟ και κατ' επέκταση στο msn, απο όπου θα κανονίσουν τη γνωριμία τους, και θα σχεδιάσουν τα επακόλουθα...( to be continued )